Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Bijna twee jaar geleden wisten we de hand te leggen op whiskyvaten van een distilleerderij uit 1823 ( Auchentoshan), gevestigd in de Lowland Regio. Een zachtere eigentijdse whisky, >> Lees meer..
Bijna twee jaar geleden wisten we de hand te leggen op whiskyvaten van een distilleerderij uit 1823 ( Auchentoshan), gevestigd in de Lowland Regio. Een zachtere eigentijdse whisky, die drie keer gedistilleerd is alvorens het op vat gaat om te rijpen.
Nadat de Whisky op fles is gegaan, hebben wij de vaten gevuld met de Eggens Barley Wine / gerstewijn. Een stevig bier op basis van verschillende soorten ( hoe kan het ook anders) gerstemout van maar liefst 12,5% alcohol. De krachtige basis van gerst, en de +/- 666 vatrijping zorgen voor uniek palet aan smaken, zeker omdat de whiskyvaten niet eerder zijn gebruikt voor de rijping van bier.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen