Pecorino wordt gemaakt van schapenmelk en dat proef je terug in de ziltige, pittige smaak. De ijzersterke combinatie met zwarte olijf maakt dit worstje molto delizioso!
Maken wonderbaarlijk lekkere droge worst van biologisch varkensvlees. Wat ze maken is 100% natuurlijk én minimaal 95% lokaal. Om het ambacht onder de knie te krijgen, gingen chefkok Brandt en politicoloog Levie een jaar in de leer in Italië.
Maken wonderbaarlijk lekkere droge worst van biologisch varkensvlees. Wat ze maken is 100% natuurlijk én minimaal 95% lokaal. Om het ambacht onder de knie te krijgen, gingen chefkok Brandt en politicoloog Levie een jaar in de leer in Italië.
SNERT is geboren uit liefde voor hét icoon van de Hollandse keuken. Stevig, bomvol smaak, hartstikke gezond én rijkelijk gevuld met echte Brandt & Levie rookworst. Ontwikkeld door Samuel Levie en Joris Bijdendijk (RIJKS®)
Soep-collab met sterrenchef Joris Bijdendijk (RIJKS®). Hét bewijs dat culinariteit en gemak perfect samen kunnen gaan. Uitsluitend met vlees van goed gehouden varkens en de beste kwaliteit ingrediënten. Lekkerder wordt het niet!
Maken wonderbaarlijk lekkere droge worst van biologisch varkensvlees. Wat ze maken is 100% natuurlijk én minimaal 95% lokaal. Om het ambacht onder de knie te krijgen, gingen chefkok Brandt en politicoloog Levie een jaar in de leer in Italië.