A beer that tastes even better than it sounds. barrel aged Imperial stout made in collaboration with Fuerst Wiacek. Aged in Bourbon barrels for 13 months, with additions of pecan nuts, cacao nibs, vanilla, and cinnamon.
Caramel stout 12%. We created a deep layer of flavor using 6 different caramel malts, real caramel, buckets of molasses, and a touch of vanilla and cassonade sugar. But we also added some Tanzanian cocoa nibs to balance out the caramel intensity.
Soep-collab met sterrenchef Joris Bijdendijk (RIJKS®). Hét bewijs dat culinariteit en gemak perfect samen kunnen gaan. Uitsluitend met vlees van goed gehouden varkens en de beste kwaliteit ingrediënten. Lekkerder wordt het niet!
De basis van de TR20 is een droge en doordrinkbare tripel. De gebruikte Citra-hop geeft een bijzonder citruskarakter, uniek voor een tripel. En als je dit bier dan óók nog eens infuseert met een Triple Sec…
Jopen Trinitas Tripel is vernoemd naar de Heilige drie-eenheid, de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Jopen heeft haar eigen drie-eenheid; de drie brouwgranen die al sinds de middeleeuwen in Haarlem worden gebruikt: gerst, haver en tarwe.
Poort Tripel is een speciaalbier met een prachtige ronde wat zoetige smaak. Dit bier is een aanrader voor iedereen die graag rustig geniet van een stevig bier. De frisse afdronk maakt de smaak compleet. Heerlijk bij borrelhapjes en kaas. 9% alc.
Juicy and full of tropical flavors where mango, pineapple and coconut predominate. That, in a nutshell, is what this powerful NEIPA has to offer you. 7,5%
Deze specialiteit wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. Voor de bereiding wordt gebruik gemaakt van échte Italiaanse zwarte truffels. Gethermiseerde kaas.
Deze in Tawny port vaten gerijpte Scheepstimmerman tripel is heerlijk zacht van smaak, port en donker fruit vormen een mooi evenwicht met de 9,5% alcohol. De geur doet denken aan vers hout en tutti frutti. Oplage van 4000 flessen
Tripel aged in Scotch Highland whisky barrels — 9.5%. De Scheepstimmerman tripel gerijpt op een aantal vaten van 2 verschillende Schotse whisky distilleerderijen.