barrel aged imperial scotch ale aged for two years in Scotch whisky casks, then blended and aged again in heaven hill casks for 6 months. flavours of toffee malt, raisin, peat and vanilla for an ale of rare, mystifying complexity.
Razende BOK is een origineel ondergistend gebrouwen bokbier van 6.5% alcohol vol. De vele verschillende geroosterde moutsoorten geven dit bijzondere bokbier zijn karakteristieke en rijke karamel- en koffietonen.
Een donker witbier genoemd naar de witte koppen op de golven die Texel het hele jaar aandoen. Het bier neigt naar een Dunkel Weizen, want in het smaakprofiel komt het gistaroma van banaan en kruidnagel terug.
Als thee met een exotisch, sterk en zoet karakter geldt The Secret Life of Chai als een eerbetoon aan de sterke, onafhankelijke vrouwen van India. De combinatie van zowel bokshandschoenen als een handtas staat symbool voor elegantie en kracht die hand in
Het drinken van 'English Breakfast Tea' is een geliefd ochtendritueel van theedrinkers wereldwijd. Nu verkiest zelfs de legendarische Holly Golightly de 'English Breakfast Tea' met een wolkje melk boven haar ooit onvervangbare koffie!
Imperial Coffe Stout aged in bourbon barrels. A decadent stout, aged 21 months in bourbon barrels, then maturated on Costa Rican coffee beans from the talented roasters at Koppi.
Cinnamon, chocolate, and chili peppers swirled together in a dark, richt stout for the most comforting, delicious, and downright decadent version of a Mexican hot chocolate you ever laid your hands on.