Imperial stout brewed in collaboration with masters of the medium, Pohjala. Complex malts weave thick occult magic, while vanilla transcends the orphic depths. Rise from your grave
Sour Golden Ale, verzuurd met lactobacillus en gefermenteerd met drie brettanomyces soorten, met een flinke lading kersen! 6 maanden gerijpt op Amerikaans en Frans eikenhouten vaten. 6,1% alc.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio. De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
Dulce de Leche Imperial Stout - 14.1%
In collaboration with Vault City, this is our massive imperial pastry stout loaded wth dulce de leche, caramel, vanilla and toffee. It's thick, sweet and super decadent.
Our yearly Christmas beer based on Christmas Cake, this beer has all the flavours thrown at it! Nutmeg, Cinnamon, Ginger, Orange, Almond, All Spice & Lactose make up our yummy imperial porter!
Brewed in collaboration with Beerbliotek in Sweden this is a rich & thick imperial stout boiled for 4 hours. The beer was conditioned on coconut flakes, coffee beans & cacao nibs for a real indulgent sipper.
Taylor's '20' is licht bruin gekleurd met een oranje gloed. Hij geurt verfijnd naar rozijntjes, gedroogd fruit, noten en kruiden. In de mond is deze tawny vol, zwoel met toch voldoende fraîcheur en rijkdom: diverse gekonfijte vruchtenindrukken naast rozij
In de kogelronde fles zit een zorgvuldig geselecteerde blend van portwijnen uit Taylor's uitgebreide tawny-reserves. De port heeft aroma's van koffie, butterscotch, gedroogd fruit en specerijen en een heerlijk warme, lange afdronk.
Taylor’s Select Ruby is een prima aperitiefwijn die tevens geweldig combineert met rijpe blauwe schimmelkazen.De Select Ruby heeft een langdurig afdronk met een aangenaam geconcentreerde zoetigheid.
barrel aged imperial scotch ale aged for two years in Scotch whisky casks, then blended and aged again in heaven hill casks for 6 months. flavours of toffee malt, raisin, peat and vanilla for an ale of rare, mystifying complexity.
Tesselaar Bruuzer is een Tripel. Bruuzer is het Tessels dialect voor Wildebras. Uit de koperen ketels van de enige brouwfamilie die Texel rijk is komt een onstuimig en krachtig bier van hoge gisting
Tesselaar Eilandkriebel is hét speciaalbier voor in het "foorjaar" volgens Familiebrouwerij Diks. Eilandkriebel is het beste blonde seizoenbiertje afkomstig van Texel.