Imperial Stout gerijpt op whiskey vaten met duidelijke smaken van toffee en chocolade, dankzij de geroosterde mout. Een lange afdronk met koffie en opnieuw chocolade, maar ook een hoop whisky en tannines.
Subtiele smaak van chocolade en steenvruchten en eindigt met turfachtige afdronk. Het bier is gerijpt op peated whiskyvaten, wat aroma’s van chocolade, whisky en eikenhout geeft die lekker lang blijven hangen. Vaten: Islay 2020, Ben Nevis en CAO Ila 2009
Deze wijn bestaat uit een blend van Grenache, Carignan, Cabernet Sauvignon, Syrah en Merlot. Heel veel verschillende rood en zwart fruit smaken gecomplimenteerd met een leuke kruidigheid. Rijpe wijn waarin je het warme klimaat wel terug proeft. >
De jonge rode wijn in de Sinols serie is een blend van Grenache, Carignan en Merlot. Ideaal voor bij vlees en stevige gerechten, stoofschotels, stoofschotels, blauwe vis, zee-egels en halfzachte kazen. Het best geserveerd tussen 15 en 17 ºC.
Gemaakt van een blend van Grenache en Carignan. Die laatste druif wordt op flessen uit de Empordà doorgaans vermeld onder de noemer ‘Samsó’, De Catalaanse naam.
Double Imperial Stout 12,7%. This beer is inspired by cool nights in the great outdoors; sharing stories under the stars with a mug of hot cocoa, a full hip flask and marshmallows toasting over the glowing embers.
Slobberbok (7,2%) is een volmoutig 4-granen donker bokbier. Iets zoetig en karamelachtig van smaak met een heerlijk bittere afdronk. Lekker bij guur herfstweer. In 2015 verkozen tot beste bokbier van Nederland!
Dit Typisch Engelse bier met zijn smaak van gebrande mout en gecombineerd met de karakteristieke Beierse Rauchmalz geeft dit bier zijn unieke volle, rokerige en bitterige
smaak. 7,5%
Traditionele gerookte zwarte Chinese thee. Verpakt in 20 theezakjes per doosje. Mr. Jones‘ thee bevat zonder uitzondering natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen smaak- of kleurstoffen noch conserveringsmiddelen toegevoegd.
SNERT is geboren uit liefde voor hét icoon van de Hollandse keuken. Stevig, bomvol smaak, hartstikke gezond én rijkelijk gevuld met echte Brandt & Levie rookworst. Ontwikkeld door Samuel Levie en Joris Bijdendijk (RIJKS®)
Een zachte espresso vol liefde en lef. Rijk van karakter, zacht en romig op de tong; met smaaknuances van geroosterde noten en melkchocolade; krachtig in de afdronk. Geschikt voor een espresso of americano. Uiterst geschikt voor de volautomaat.
This imperial stout was aged for 2 years in rum and cognac barrels . The rum barrels take the main stage with notes of cocoa, coconut, vanilla, dark fruits, burnt sugar and sweet candied fruits coming from the cognac barrels.
Aged in a white muscat Rakia barrels (Bulgarian Brandy) for 12 months, our goal was to make a beer that can really soak up the essence of the Rakia barrel. Up front there are notes of Raisons, plums, toast, mocha and a long vanilla oak finish.
12% imperial stout. Untappd 4.25. The idea behind this imperial stout is to present a favorite Bulgarian 90s breakfast – coffee and tobacco smoke (Don’t worry there is no tabacco inside!).
Maak je sterk voor schone oceanen met de nieuwe Dopper Solid Steel! Deze robuuste roestvrijstalen waterfles is de nieuwste aanwinst in de bloedlijn van Staal.
Een ondergistend bockbier naar Duitse stijl, dat lichter van kleur en minder zoet is dan veel Nederlandse bockbieren. De rogge geeft het bier een extra kruidige toets.
New England IPA with Krush and Waimea hops. Juicy pineapple and ripe stone fruit meet zesty citrus and resinous pine, wrapped in a soft, pillowy mouthfeel with a smooth finish.