Deze authentieke combinatie van premium Perzische lente thee en Ceylon thee,
geroosterde cichoreiwortel en kaneel houdt u klaarwakker. 18 piramide zakjes.
Ervaar dit diepdonkere speciaalbier, ontwikkeld in de kloosterbrouwerij, en gebrouwen met de unieke Zwolse Balletjes. Vol en krachtig. Whisky Oak-Aged.
De B100 is een echte zware jongen geworden, een Imperial dubbel 10%. Het bekende biertype dubbel maar dan heruitgevonden op de Berging manier. Een prachtig donkerbruin bier met lichtzoete tonen en fijne hopbitters.
Dit bier begint met een sterke chocoladesmaak, maar uiteindelijk proef en ruik je ook rood fruit en vanille. Toch is de overheersende smaak cognac, whisky en hout. Dit gebeurt door het 242 dagen lang rijpen op vaten van Cognac Courvoisier & Whisky Malt.
Bij de eerste slok proef je vooral veel purechocola en turf, maar ook een klein beetje vanille en rood fruit. In de geur ruik je vooral hoe gerookt dit bier is. Dat mag ook wel, na 242 dagen rijpen op vaten van Oloroso & Leidag 1996.
Balcones Whiskyvaten en een dikke Barley Wine hebben bewezen een super combinatie te zijn. We doen het daarom nog een keer dunnetjes over. Naast het bekende zoetmoutige karakter en de rood fruit smaken van de Barley Wine zorgt de aging voor de klassieke w
vanille, gebrande karamel en chocolade en een licht zuurtje. De vanille wordt versterkt door de lagering op de Balcones vaten en de combinatie met de gebrande karamel en de lactose zorgt er voor dat het net lijkt op vloeibare crème brûlée.
Balmeta is een single varietal wijn gemaakt van de Carignan, de meest traditionele druif van de Empordà, een land van bloemen en rode luchten, waar de wijnstokken stoïcijns de Tramontane noordenwind weerstaan.
Zet 20 januari 2024 in de agenda en vier samen de liefde voor lange donkere nachten en sterke bieren tijdens Baltic Porter Day 2024. Dit jaar viert Pohjala het met een imperial Baltic porter met gedroogde koffiekersen.
an Imperial Stout aged to perfection in port barrels. This exquisite brew, fit for the most discerning of palates, intertwines the opulence of a rich, robust stout with the luxurious nuances imparted by the coveted port wine barrels 11,3%
Speelse, sappige smaak met jeugdig rood fruit als dat van aardbei en kers. Subtiele vanilletonen door een korte houtrijping van slechts enkele maanden.
#4000 is de vierde en tevens ook laatste in de reeks van de 4 speciale BA bieren voor het 20 jarig bestaan van Brouwerij de Molen. Met deze ‘quadruple-ish’ gelagerd op rum vaten sluiten we de serie met een knal af.
Met dit heerlijke bier is Kees een nieuwe weg ingeslagen. Een frisse weizen met 0,3% alcohol. Verwacht een volle body en een stevige smaak. Bijna geen alcohol maar nog steeds fris en fruitig en alles wat je van Brouwerij Kees gewend bent!
Lekkerste bokbier van 2017! Dit bier is een cross-over van een Herfstbok en een Porter. De combinatie van deze twee stijlen resulteert in een bok met meer gebrandheid en chocolade-tonen.
Homage to our four favorite beans: vanilla, tonka, coffee and chocolate! This monster pastry stout draws its inspiration from the smell of a freshly baked pastry, fresh out off the oven, hmmm!
Nieuwe batch! A luxurious pastry stout flavoured with Kokomo roasters Colombia La Claudia coffee and biscuits. Jet black colour with a dark brown head. Aroma tempts you with a delicious cookie aroma featuring chocolate and freshly brewed coffee.