Zomerse ongefilterde olijfolie van Sicilië. Heerlijk groen en grassig voor zomerse salades met tomaat en mozzarella. Gemaakt van handgeplukte Nocellara dell'Etna olijven.
Op dit moment niet leverbaar vanwege de slechte oogst van 2014.
een verfrissende ervaring met stevige citrusaroma’s door het gebruik van sinaasappel- en limoenschillen en een subtiel zilte toets van zeezout. Perfect voor zonnige dagen, waarbij de combinatie van citrus en zeezout verfrissing biedt bij elke slok.
Deze wijn bestaat uit een blend van Grenache, Carignan, Cabernet Sauvignon, Syrah en Merlot. Heel veel verschillende rood en zwart fruit smaken gecomplimenteerd met een leuke kruidigheid. Rijpe wijn waarin je het warme klimaat wel terug proeft.
De jonge rode wijn in de Sinols serie is een blend van Grenache, Carignan en Merlot. Ideaal voor bij vlees en stevige gerechten, stoofschotels, stoofschotels, blauwe vis, zee-egels en halfzachte kazen. Het best geserveerd tussen 15 en 17 ºC.
Gemaakt van een blend van Grenache en Carignan. Die laatste druif wordt op flessen uit de Empordà doorgaans vermeld onder de noemer ‘Samsó’, De Catalaanse naam.
Double Imperial Stout 12,7%. This beer is inspired by cool nights in the great outdoors; sharing stories under the stars with a mug of hot cocoa, a full hip flask and marshmallows toasting over the glowing embers.
Slobberbok (7,2%) is een volmoutig 4-granen donker bokbier. Iets zoetig en karamelachtig van smaak met een heerlijk bittere afdronk. Lekker bij guur herfstweer. In 2015 verkozen tot beste bokbier van Nederland!
Aroma en smaak van veel pure chocolade, gebrande mout, karamek, koffie, toffee, zoet, alcohol, vanille, rijk en vol en zeker geen kleine jongen! Voor de echte liefhebber van een mooie Imperial Stout. Canning Date 16 nov 2020
Dit Typisch Engelse bier met zijn smaak van gebrande mout en gecombineerd met de karakteristieke Beierse Rauchmalz geeft dit bier zijn unieke volle, rokerige en bitterige
smaak. 7,5%