Dat dit biertje 8% aangeeft wordt in de smaak goed verstopt. Zacht blond bier dat zich redelijk troebel uitschenkt. Smaken van honing, abrikoos en zacht fruit.
100% Grenache druiven die geselecteerd worden op de beste kwaliteit. Daarna brengt de wijn 9 maanden door op Franse eikenhouten vaten, waarbij hij zijn elegantie behoudt.
De Pastry Train is gearriveerd op zijn eindbestemming. Het eindstation is in de Bordeaux streek, waar het bekende Frans gebakje Canelé de Bordeaux vandaan komt.
Smooth porter with caramel, coffee and dark chocolate flavours accompanied by firm hoppy bitterness and silky texture. Beneath the velvety foam we find rich dark chocolate, caramel maltiness and cocoa.
Heerlijke pesto dipper samengesteld uit o.a. basilicum, knoflook en specerijen. Meng drie eetlepels goede olijfolie (of ter variatie creme fraiche) met een theelepel kruiden. Heerlijk om op tafel te zetten met een stukje brood of ciabatta.
Deze specialiteit wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. De kruidenmix bestaat onder andere uit basilicum, knoflook en pijnboompitjes en de kaas is heerlijk zacht en romig.
Kleine pijnboompitten uit het Altaj gebergte op de grens van Rusland, Mongolië en China. Zeer fijne, pure pitten zónder het bittere, metaalachtige smaakje dat Chinese pijnboompitten nog wel eens hebben.
An Imperial Stout brewed for the longest night of the year. Syrupy yet smooth, sweet yet strong. The best way to enjoy deepest winter and brood over the darkness in life.
The Pina & Power has a unique tropical taste experience. The intense hop bitterness and citrus notes of the DIPA are softened by juicy, ripe pineapple notes, while the robust maltiness provides a strong backbone
Pindakaas, maar dan pittig en fris. Voor de durfal op de boterham, maar ook zeer geschikt als pittige kant-en-klare pindasaus. ingrediënten: Pinda's, kokosolie, chilipeper, citroengras.