The winners of the Barcelona Beer Challenge, Basqueland, and Birra dell’Anno, Ritual Lab, have teamed up to create an Imperial Stout that captures the essence of traditional talo with chocolate.
a super juicy, easy-drinking, and absolutely irresistible Hazy IPA.
With hoppy aromas of mandarin, mango, papaya, and cherry blending in perfect harmony, all on a base of barley, oats, and wheat that delivers a silky texture in every sip.
Coromina wordt geproduceerd van een selectie van onze oudste Grenache en Carignan wijnstokken, die het verhaal vertellen van een lange wijnbouwtraditie en een unieke regio, de Empordà.
De Tarrazu is een elegante uitgebalanceerde koffie met een medium body. De koffie heeft een mooie hoge zuurgraad en een zoete fluwelen nasmaak. Uitstekende lichte koffie.
Giotto is een platte Pastry Stout, zonder bubbels, 24 maanden gerijpt in Chardonnayvaten met een ruime hoeveelheid Panettone. Dicht, vettig en smaakt duidelijk naar panettone. Untappd 4,46.
Vers gebrande notenmelange met cranberries.
Melange met vers gebrande cashew, bruine amandelen, bruine hazelnoten, pecan & macadamia gemixt met gedroogde cranberries.
Super drinkable, Creative Juice blends intense hop aromas reminiscent of peach, ripe mango, and freshly cut grass. A tropical burst that flows with a velvety smoothness, perfect for moments of inspiration
As decadent as its namesake dessert, this luxurious stout boasts a velvety body conditioned over caramel and vanilla, evoking the unmistakable aroma of a caramelized sugar crust of a Crème Brûlée.