Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Campofilone Fettuccine alla Salvia Lees meer..
Campofilone Fettuccine alla Salvia
Ingrediënten:
Darum tarwemeel
Verse scharreleieren (33,4%)
Gedroogde salieblaadjes (1,3%)
Hieronder volgt het recept dat op de achterkant van de doos in het Italiaans vermeld staat.
voor 4 personen
1 doos Campofilone “Fettuccine alla Salvia” 250 gram
4 mooie kalfsoesters van ongeveer 100 gram
30 gram roomboter
50 gram pijnboompitten
wat verse salie blaadjes (fijngesneden)
zout en peper
San Mauro olijfolie
Kalfsoestertjes even aanbraden en daarna laten rusten. Ondertussen pijnboompitten geroosterd. Dan een pan met een beetje roomboter, een scheutje (bak-) olijfolie en fijn gesneden salie op het vuur. Eventueel nog wat knoflook toevoegen.
Pasta een minuutje koken, afgieten en vervolgens in de pan met salie en de rest van de roomboter doorroeren. Pasta op bord scheppen met daarboven op de pitten, kalfsoester, blaadje verse salie en rijkelijk voorzien van Olio di San Mauro.
Goed glas Chardonnay Reserve.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen