Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Campofilone Futtuccine al Peperoncino Lees meer..
Campofilone Futtuccine al Peperoncino.
Ingrediënten:
Darum tarwemeel
Verse scharreleieren (33,4%)
Peperoncino poeder (0,75%)
Het recept voor Fettuccine al peperoncino con alici. (dit recept staat op de achterkant van de doos in het Italiaans vermeld. hierbij de Nederlandse vertaling:
Voor 4 personen.
Ingrediënten:250g Fettuccine al peperoncino, 450g ansjovisjes, 200g groene paprika, knoflook, extra vergine olijfolie, zout en peper.
Bereiding: Snij de ansjovisjes in kleine stukjes. Bak de fijngehakte knoflook met een beetje olie in een grote pan.Voeg de fijngehakte paprika toe en bak even mee op een hoog vuur. Voeg de ansjovis toe en laat dit 4 minuten meebakken. Kook de Fettuccine in gezouten water "al dente", giet af en meng het door de saus.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen