Brewed in collaboration with Beerbliotek in Sweden this is a rich & thick imperial stout boiled for 4 hours. The beer was conditioned on coconut flakes, coffee beans & cacao nibs for a real indulgent sipper.
Our yearly Christmas beer based on Christmas Cake, this beer has all the flavours thrown at it! Nutmeg, Cinnamon, Ginger, Orange, Almond, All Spice & Lactose make up our yummy imperial porter!
Rocky Ridge is a high-intensity New England-style double IPA, hopped with Strata, Amarillo and Citra. Expect sweet tropical fruits in abundance in both aroma and flavor.
Deze complexe ex hebben we bijna een jaar laten rijpen in whisky barrels. Dit heeft fantastische geuren van whisky, pruimen, gedroogd fruit en karamel opgeleverd. De smaak is licht gerookt met tonen van vanille, hout, gedroogd fruit en cacao.
We hebben onze ijzige Ex bijna een jaar gerijpt op brandy barrels. De geur bevat veel kersen en chocolade. In de smaak vind je tonen van salmiak, steenfruit en een beetje hout. It’s so boozy…it's delicious
Ontdek in de geur zachte tonen van pruimen, hout en rood en zwart fruit. Deze ex heeft
een mooie, ronde smaak met zachte tannines. De Ex verrast je met complexe smaken van rood fruit, kruiden en chocolade.
Neem Jopens bekroonde Bokbier, leg het op ijs en het resulteert in een abnormaal lekkere Eisbock. Aroma’s van rijpe pruimen, chocola, rozijnen en geroosterde mout komen je tegemoet. De smaak bevat veel geroosterde mouten, chocola en pruimen.
Deze Eisbock verrast je met aanwezige geuren van hout. Op de achtergrond ruik je nog een beetje rood fruit en amandelen. In de smaak ligt het hout er ook dik bovenop. Het bevat
hout, is getoast en een beetje geroosterd.
One Venti Pumpkin Spice To Go Please: Pumpkin Spice Stout. Als basis voor de Jopen Eisbock is voor deze versie gebruik gemaakt van een stout. Wat je proeft is aanvankelijk yuzu, vervolgens kaneel en pompoen, afgerond met wat sinaasappel.
Deze hazy double dry-hopped DIPA is gebrouwen met sterk aromatische Nieuw-Zeelandse hopsoorten. Aroma’s van rijpe mango, kruisbes, druif en diesel. Het bier is super juicy, moutig en enorm fruitig hoppig. Het is de perfecte mix tussen juicy zoetig en stev
Golden Slumber is a collaboration with White Dog Brewery from Netherlands. A Hazy DIPA brewed with Motueka, Nelson Sauvin & Citra. We find loads of bright lime, grapefruit, mango, white wine, touch of white pepper and guava."
Quadruple mash stout 12%. Fire is a non-adjunct stout we’re really proud of, brewed in collaboration with Crisp Malt. We got to use two of their heritage malts in this 100% English ingredient stout.
This Pastry Stout is packed with hazelnuts, roasted extra dark to boost the toasty malt base. We chose two coffees from Keen Coffee: "Naranjo" from Peru, with warm notes of dark chocolate and caramel, and "Danilo Salazar" from Costa Rica, which adds a com
a double IPA with some unique ingredients. In physics, “coupling” means bringing different elements together to create something new and powerful. For this DIPA, we used the special Waimea hops from New Zealand, which give off a fresh pine forest vibe and
Jim Beam barrel-aged barley wine was blended with a selection of stouts aged in Heaven Hill barrels for over 2 years in a ratio of 25% barley wine to 75% imperial stout.
A blend of 2 stout batches aged for 18 – 24 months in Maple Syrup and Heaven Hill barrels. Creamy, thick and pleasantly sweet, our take on a classic Christmas beverage which features bourbon, cinnamon and vanilla with whispers of nutmeg and maple syrup.