Als bier een smooth criminal kon zijn, dan was het deze “Annie are you oak aged?” 321 dagen gerijpt op een Jim Beam vat zorgt ervoor dat dit biertje heerlijk ruikt naar koffie, karamel en sinasappel. De smaak brengt je pruimen, biscuit en eikenhout.
Een smaakvolle collab tussen Uzzewuzze en Klein Duimpje. Een lichte, verfrissende Cold IPA met de mooie Nieuw Zeelandse hoppen Galaxy en Nectaron. Deze zorgen voor fruitige smaken zoals citrus, perzik en passievrucht.
Heaven Hill Bourbon Barrel Aged Stout - Marshmallow, Fudge, Hazelnut & Chocolate Edition - 10.4% Aged in Heaven Hill bourbon barrels for over 9 months, this version is flavoured with marshmallow, hazelnut, fudge and chocolate.
Een samenwerking tussen vijf brouwerijen uit verschillende Nederlandse hanzesteden: Brouwerij De Snor in Arnhem, Axes Castellum Kloosterbier in Zwolle, DAVO Bieren in Deventer, Brouwerij De Wereld in Kampen, Brouwerij Chamaven in Zutphen.
A lightly tart beer packed with tropical and citrusy hop flavours. A pinch of salt enhances those flavours and also makes this beer isotonic! Drink it any time of the day – after a bike ride or run, on the beach, or at a party before you’re driving home.
Speciale release voor Nederland van de populaire Silver Series: De Tumeaine Coffee Stout maar dan gerijpt op Bourbon vaten. Mix van koffie en chocolade van de Tumeaine in combinatie met toetsen van vanille, bruine suiker en hout van de bourbonvaten.
Deze luxueuze ervaring bestaat uit een blend van 5 verschillende vaten die elkaar aanvullen in een intrigerend likeurmondgevoel en tonen van hout, donkere chocolade, port en gedroogd fruit.
To celebrate the 7th vintage we hand selected some of the finest small batch whiskey casks from our friends at Teeling's Irish Whiskey. This year's vintage was racked to those barrels back in October 2020.
NN 2 is built around the wonderful chocolate malt from Norsk Malt at Ringsaker. With honey and juniper from Brekkestø and Kveik from Sigmund Gjernes in Voss, we have captured the taste of real Norwegian craftsmanship from raw materials to finished brew.
Tiramisù Imperial Stout. Aged for 20 months in Tennessee whiskey and bourbon barrels, it packs a punch of rich, roasted coffee, creamy vanilla, and luscious cocoa, with complex coconut, spicy and woody notes from the barrels.