Deze stout is er niet zomaar een, maar een dry stout. De droge, strakke stout, wordt ondersteund door de bijna rozijnachtige smaken van de rum, waardoor een geweldig complexe smaakbeleving ontstaat.
Voor het vijfde jaar brouwt Berging de Sailing serie. Verschillende bieren, gerijpt op rumvaten. De barleywine wordt op zijn basis van zoete karamel en rozijnen, geweldig aangevuld door de kruidige en zoete rumvatrijping.
an Imperial Stout aged to perfection in port barrels. This exquisite brew, fit for the most discerning of palates, intertwines the opulence of a rich, robust stout with the luxurious nuances imparted by the coveted port wine barrels 11,3%
Zoals altijd brengt Jopen aan het eind van het jaar een nieuw Meesterstuk uit. Dit jaar is dit een Imperial Pastry Porter. Tijdens het drinken zal je melkchocolade, hazelnoot en vanille proeven.
2023 vintage. A blend of 3 stout batches aged for 12-18 months in Makers Mark, Jack Daniel’s and Heaven hill barrels. Creamy, thick and pleasantly sweet, bourbon, cinnamon and vanilla with whispers of nutmeg.
Ter gelegenheid van Jopens verjaardag op 11-11 brouwen ze ieder jaar hun Meesterstuk. Dit jaar een Imperial Pastry Porter Hazelnut & Milk Chocolate met 11,1% alc.
Paragon 2022 brings together a bourbon barrel-aged Barleywine and masterfully expresses notes of dried figs, raisins and vanilla, complemented by caramel, toffee and chocolate notes from the malt. The result is a symphony of flavors.
a Belgian quadrupel matured in American and French red wine barrels for two years. The barrels adds spice and notes of cranberries, blackberries and licorice. The leftover tannins from the wine adds mouthfeel to this robust beer.
Deze Barley Wine heeft 14 maanden lang in Moscatel vaten gelegen. Proef in deze zoete wijn de intense aroma’s van citrus, sinaasappel en vijgen. Dit in combinatie met onze Barley Wine is de perfecte harmonie tussen zoet, gedroogd fruit en eikenhout.
Acht maanden lang heeft de caramel fudge stout van Kees gerijpt op deze cognac vaten. Smaken van chocolade, koffie en caramel, maar ook van gekonfijt fruit en citrustonen kun je proeven.
De zoete en kruidige toetsen van de mouten en hoppen geven een ideale basis om deze quadrupel op allerlei vaten te kunnen laten rijpen en dat zal in de toekomst dan ook veelvuldig gaan gebeuren. Tot die tijd: Geniet nog even van de rust.
This imperial stout is packed to the brim with tart orange flavours among vanilla, coffee, and rich dark chocolate from a generous addition of cacao nibs.
Lekkerste bockbier van 2023! Dubbelbock Gebrouwen met 6 verschillende mouten w.o. tarwe, Melanoïdine mout en cacao. Gebrouwen met de nieuwe Belvedère in Heemstede als inspiratiebron.