Paragon 2022 brings together a bourbon barrel-aged Barleywine and masterfully expresses notes of dried figs, raisins and vanilla, complemented by caramel, toffee and chocolate notes from the malt. The result is a symphony of flavors.
In 2023, we used fresh, high-char Jim Beam barrels in which the beer matured for one year. We think the result is pretty awesome and can best be described as a Kentucky hug.
Barley wine 13%. Sedert een tweetal jaren experimenteert deze brouwerij met rijping op nieuwe eiken vaten. De resulterende bieren zijn uniek in hun soort.
De rijke Nederlandse quadrupel Zuster Agatha wordt elke winter eenmalig gebrouwen met een lichte houtrijping. Deze extra rijping verstevigt de licht gebrande moutsmaken met tonen van vanille en tannine.
a Belgian quadrupel matured in American and French red wine barrels for two years. The barrels adds spice and notes of cranberries, blackberries and licorice. The leftover tannins from the wine adds mouthfeel to this robust beer.
Jopen Ongelovige Thomas is onze interpretatie van een quadrupel. Een uitgesproken bier met volle moutsmaken als hoofdsmaak. De Amerikaanse hop zorgt voor een fruitig karakter.
Quadrupel maar met 20 jaar oude rum uit Barbados die is gerijpt op bourbon vaten en Frans eiken. Een prachtige smaakcombinatie van karamel, rozijnen, vijgen, vanille, rijpe banaan en kokos. 9,6%alc.
Een perfecte omschrijving voor dit bier. Gebrouwen met een ruime hoeveelheid rogge, wat een volle smaak en een dikker mondgevoel geeft. Rogge geeft bovendien het bier een karakteristieke, iet wat kruidige smaak. Een bier om lekker lang van te genieten.
Juleglød is a strong and dark Belgian quadruple, brewed for Christmas time. The aroma and flavor are complex, with characteristics of prunes, chocolate, and malt.