Barleywine. Our sacrifice to the beer gods. A nice firm maltiness with a sweetness. An altar full of hops. This combination gives The Ritual complexity and a good body. A ritual that makes this beer the ultimate sacrifice!
(De Noordman), is een verwarmende Barley Wine met een schat aan complexe en intense smaken. Het bier heeft een rijping in whiskyvaten sinds december 2018, wat heeft gezorgd voor een extra dikke Barleywine.
Het fris zure karakter van de Calvados zorgt er voor dat de zoete smaken van de Quadruple mooi in balans worden gebracht en hierdoor krijgen de donkere karamel en eiken tonen meer de boventoon in de afdronk.
Don Quichot is een complexe Barley Wine met een fraaie donkerkopere kleur en een enthousiast alcoholpercentage van wel 14%. Het bier heeft een volle, moutige smaak met tonen van karamel, gedroogd fruit, mout en toffee.
We hebben de Eggens Quadrupel, +/- 1125 dagen laten rijpen op twee verschillende zeer oude rokererige / peated whiskyvaten, beide afkomstig van Islay. >>
Bijna twee jaar geleden wisten we de hand te leggen op whiskyvaten van een distilleerderij uit 1823 ( Auchentoshan), gevestigd in de Lowland Regio. Een zachtere eigentijdse whisky, >>
De zoete en kruidige toetsen van de mouten en hoppen geven een ideale basis om deze quadrupel op allerlei vaten te kunnen laten rijpen en dat zal in de toekomst dan ook veelvuldig gaan gebeuren. Tot die tijd: Geniet nog even van de rust.
Met deze mooie uitspraak van schrijver James Russell Lowell uit de 19e eeuw wordt bedoeld: Als je de moed hebt om risico’s te nemen, brengt dat mooie kansen als beloning. Wij vonden dit een mooie naam voor onze collab met nano brouwerij Bravoure.
a Barleywine-style Ale brewed with roasted malts and no shortage of hops for a pleasantly bitter, booming flavor. Pouring with a slight and subtle mahogany hue and a multitude of flavors that will melt on your tongue
Bijna een jaar gerijpt op gebruikte Tullibardine & Strathclyde whiskyvaten. Aroma's van rijke karamel, zuurstok en eikenhout. Het heeft een medium body in de mond en charmeert met zijn heerlijke whiskysmaken.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
een verfijnde quadruple met aroma’s van rood fruit en karamel. De smaak is vol en zoet, met tonen van rijp fruit, karamel en een vleugje kaneel. Het bier heeft een verwarmend alcoholkarakter en eindigt met een aangename, droge afdronk.
Een heerlijke zoete barleywine op Oloroso sherryvaten. Vol in de alcohol, weinig koolzuur en de diepgang als van een andere planeet. Wel even tijd nemen om de wax van de kroonkurk te halen.
B.A. Barleywine op Rum Martinique en Franse Whiskeyvaten. The rich, sweet base of the pastry stout is enhanced by the fruity, sweet, and spicy notes from the brandy, and the caramel, vanilla, and woody characteristics from the whiskey barrels.