Tara is a 14.8% Pedro Ximénez Barrel Aged Imperial Stout, offering a blend of rich flavours. With its deep black colour and captivating aromas of dried fruits, caramel, dark chocolate, and roasted coffee, Tara is an irresistible indulgence.
A virtual brew on St. Patrick’s Day 2021 with Kelsey Grammer. First off we brewed a coffee-infused milk stout. We then aged this in fresh Irish whiskey barrels. The result is an amazing Irish coffee stout.
This imperial stout is packed to the brim with tart orange flavours among vanilla, coffee, and rich dark chocolate from a generous addition of cacao nibs.
Mexican Cake Pastry Stout 11,1%alc. Deze Pastry Stout heeft aroma’s van chocolade, vanille en mokka. Het bier is vol en zoet en je proeft chocolade, vanille, kaneel, mokka en karamel
Deze Pastry Stout heeft aroma’s van chocolade, vanille en mokka. Het bier is vol en zoet en je proeft chocolade, vanille, kaneel, mokka en karamel in een mooie bewaarfles.
De editie van vorig jaar was een pastry stout van 11,11% met de rijke winterse smaken van gevulde speculaas. Deze volle Pastry Stout heeft sindsdien gerijpt op Bourbon vaten. Afgevuld in een grote fles van 75cl.
Traditioneel heeft Jopen het jaar 2022 afgesloten met hun Meesterstuk. Een deel van deze batch Imperial Stout met bosbes, amandelen en kokos is 250 dagen op Oloroso sherry vaten gerijpt.
Traditioneel heeft Jopen het jaar 2022 afgesloten met hun Meesterstuk. Een deel van deze batch Imperial Stout met bosbes, amandelen en kokos heeft inmiddels 250 dagen op Strathclyde en Tillibardine Whisky vaten gelegen.
Zoals altijd brengt Jopen aan het eind van het jaar een nieuw Meesterstuk uit. Dit jaar is dit een Imperial Pastry Porter. Tijdens het drinken zal je melkchocolade, hazelnoot en vanille proeven.
Ter gelegenheid van Jopens verjaardag op 11-11 brouwen ze ieder jaar hun Meesterstuk. Dit jaar een Imperial Pastry Porter Hazelnut & Milk Chocolate met 11,1% alc.