Een Frappuccino variant van de Coffee Connaisseur door de basisstout op een ice distilled wijze opnieuw uit te brengen. Om het echt een andere smaak te geven is er daarna een flinke berg hazelnoten, kaneel en gezouten karamel aan toegevoegd.
In samenwerking met het Deense Gyrup Gårdmalt is de Emmer Malt het eerste bier in deze nieuwe serie. Emmer mout is een vrij oude graansoort en heeft een heel eigenzinnige nootachtige smaak, ook zorgt het voor een wat meer bittere smaak in het bier.
Porter met een onderscheidend karakter, dankzij zijn toevoeging van Engelse Drop en geroosterde kokos. Het smaakpallet omvat chocolade, laurier, zoete drop en kokos. Deze combinatie, samen met de licht geroosterde mouten, creëert een unieke smaakervaring.
Almond Pop starts with a viscous base before we added toasted almonds, marshmallows, Madagascar vanilla, cake mix, and lactose. Almond Pop pours a viscous pitch black with a mocha foam cap releasing notes of a wonderful childhood memory.
Wouldn’t it be great if the clouds were giant fluffy marshmallow peanuts? We emulate such a landscape with Peanut Cloud. The idea for the label came from an original drone shot from high above Middletown taken at sunrise. 11%
De nieuwste uit de Silver Series: Rye Whiskey Barrel Aged Imperial Stout. Gebrouwen met Ethiopia Beloya koffie, in samenwerking met de koffiemeester van Kokomo. Untappd 4.44
This is the entrance to a dark world, the imperial stout world. Be aware that there is no way back, and there are no regrets! Also, we're just warming up ...
First released in 2017, Very Big Moose is our velvet-smooth signature imperial stout. This 2023 edition has been matured for seven months in Kentucky rye whisky barrels
This one blends our signature VeryBigMoose additions of cacao and vanilla with maple syrup and hazelnut, befor aging in bourbon-infused maple syrup barrels.Flavours of rich espressso meld with smoky notes of maple and burnt sugar.
This edition evokes an old fashioned. This is our signature VeryBigMoose recipe, matured in Rye Whiskey cask with a twist of orange. Flavours of rich espresso, roast malt, dark chocolate liqueur and hint of peppery spice.
Packed with cacao and vanilla, bringing flavours of chocolate ganache and rich espresso. Maturation in bourbon casks adds complexity, with notes of toasted oak and burnt sugar.
To celebrate the 7th vintage we hand selected some of the finest small batch whiskey casks from our friends at Teeling's Irish Whiskey. This year's vintage was racked to those barrels back in October 2020.
Barrel-aged imperial stout. 13,6%. It is then aged in Bourbon and rum barrels for another nine months, creating a rich and complex blend of flavours and a dense and velvet beer on the palate.
decadent 11.3% Baltic Porter was brewed in collaboration with our friends from Pühaste. The beer pours a dark caramel head atop a rich, ink black liquid, expect notes of sticky dates, plum, chocolate, raisins, dried fruits, and hints of pecan.