Imperial Stout van 11,0% met kokosnoot en koffie. Deze stout heeft een intense smaak van geroosterde koffiebonen, gecombineerd met de tropische zoetheid van kokosnoot voor een perfect uitgebalanceerde, krachtige smaakervaring.
Een luxueuze Imperial Stout gebrouwen met vanille en kaneel. Romig, intens en vol van smaak met tonen van cacao, specerijen en een zachte, verwarmende afdronk. Een perfecte stout voor koude avonden.
Deze stout is op druk gebracht met stikstof in plaats van koolzuur. Hierdoor ontstaat een intens fijne bubbel en een compacte schuimkraag. Een zogenaamde 'hard pour' is aanbevolen. Flink hard inschenken dus. 11%
We hebben voor het dit bier uit de Caramel Fudge Stout serie niet gezocht naar vaten, maar hebben we een bier gebrouwen met extra ingrediënten. Dit bier is gebrouwen, naast natuurlijk caramel fudge, met appelstroop en walnoot.
The winners of the Barcelona Beer Challenge, Basqueland, and Birra dell’Anno, Ritual Lab, have teamed up to create an Imperial Stout that captures the essence of traditional talo with chocolate.
Imperial porter brewed with Ancho and Chipotle chilis, cocoa paste and cocoa nibs. Inspired by the Mayan hot cocoa-based drink. Collaboration with Põhjala.
Aged for 18 months in Buffalo Trace bourbon barrels.
Giotto is een platte Pastry Stout, zonder bubbels, 24 maanden gerijpt in Chardonnayvaten met een ruime hoeveelheid Panettone. Dicht, vettig en smaakt duidelijk naar panettone. Untappd 4,46.
In collaboration with Pasticceria Giotto, we made panettone with our beer, Magma Bianco. Then we used the same panettone and created Giotto. Giotto is a flat, non-sparkling Pastry Stout, aged for 24 months in Chardonnay barrels with a large quantity of Pa
As decadent as its namesake dessert, this luxurious stout boasts a velvety body conditioned over caramel and vanilla, evoking the unmistakable aroma of a caramelized sugar crust of a Crème Brûlée.
Hoppy Stout, brewed with Mosaic, Nugget, and Centennial hops for a refreshing taste. Roasty, but with subtle notes of berries, citrus, grapefruit, and resinous pine. Dry-hopped for an extra dimension of flavors and texture
Gebrande en geroosterde mouten maken dit bier zo zwart als spek en de geuren en smaken zijn van een heel bijzondere orde. Als laatste krijgt deze jongen, tijdens de koude lagering, nog meer smaak door infusie met gerookte jalapeños.
full-bodied, powerful RIS. The use of several dark malts brings out rich, deep flavors such as roasted malt, dark chocolate and fresh roasted coffee. The addition of soothing vanilla adds a soft, sweet layer of complexity
Een krachtige Imperial Stout gerijpt op Carcavelos-, rum- en bourbonvaten. Deze diepe, complexe stout biedt lagen van vanille, eikenhout, donkere chocolade en warme spirit-tonen.
Murder is a group of Crows. Dark, evasive and mysterious. Murder is also this intense Imperial Stout aged in Carcavelos wine barrels. There are suspects, but the crime still remains unsolved.
Een bijzonder collab-pack bestaande uit drie barrel aged stouts, ontwikkeld in samenwerking met DOT Brew, het tweesterrenrestaurant Liath, Imbibe Coffee Roasters en The Proper Chocolate Company.
a Dutch classic and turns it into beer. At its heart is liquorice paste — not the candy aisle kind, but a concentrated, velvety extract that adds subtle saltiness and earthy depth. Cacao nibs, coffee beans and premium vanilla layer in roasted comfort, whi