Samen met de Oekraïense brouwerij Didko gebrouwen. Een hele dikke imperial stout, gebrouwen met turfgerookte mouten, toetsen van chocolade, koffie en houttannines.
Deze stout is op druk gebracht met stikstof in plaats van koolzuur. Hierdoor ontstaat een intens fijne bubbel en een compacte schuimkraag. Een zogenaamde 'hard pour' is aanbevolen. Flink hard inschenken dus. 11%
an imperial stout infused with whiskey, featuring a rich malt base and English yeast. Flavors of velvety butterscotch, cocoa, vanilla, oak, and leather create a complex, bold taste experience with a wine-like finish.
Acht maanden lang heeft de caramel fudge stout van Kees gerijpt op deze cognac vaten. Smaken van chocolade, koffie en caramel, maar ook van gekonfijt fruit en citrustonen kun je proeven.
Deze Barley Wine heeft 14 maanden lang in Moscatel vaten gelegen. Proef in deze zoete wijn de intense aroma’s van citrus, sinaasappel en vijgen. Dit in combinatie met onze Barley Wine is de perfecte harmonie tussen zoet, gedroogd fruit en eikenhout.
We hebben voor het dit bier uit de Caramel Fudge Stout serie niet gezocht naar vaten, maar hebben we een bier gebrouwen met extra ingrediënten. Dit bier is gebrouwen, naast natuurlijk caramel fudge, met appelstroop en walnoot.
Imperial porter brewed with Ancho and Chipotle chilis, cocoa paste and cocoa nibs. Inspired by the Mayan hot cocoa-based drink. Collaboration with Põhjala.
Aged for 18 months in Buffalo Trace bourbon barrels.