Porter & Stout

Paranormal x Nerdbrewing - Hidden Lake

Imperial Stout with Macadamia & Hazelnuts 11%
€6,50

Kees Pastry Train Canelé

De Pastry Train is gearriveerd op zijn eindbestemming. Het eindstation is in de Bordeaux streek, waar het bekende Frans gebakje Canelé de Bordeaux vandaan komt.
€4,25

Kees Pastry Train Schwarzwälder Kirsch

All Aboard! De Pastry Train is gearriveerd op het derde station. Ditmaal een stop in Duitsland. In het Zwarte Woud om precies te zijn.
€4,25

Puhaste Patt

Smooth porter with caramel, coffee and dark chocolate flavours accompanied by firm hoppy bitterness and silky texture. Beneath the velvety foam we find rich dark chocolate, caramel maltiness and cocoa.
€3,50

Frontaal Piece of Cake B.A. #1

Barrel Aged Piece of Cake with spekkoek #1. 12%
€7,95

Frontaal Piece of Cake Rocky Road

Chocolade, amandel en marshmallow samenkomend in één Imperial Pastry Stout.
€4,99

Põhjala Pime Öö

An Imperial Stout brewed for the longest night of the year. Syrupy yet smooth, sweet yet strong. The best way to enjoy deepest winter and brood over the darkness in life.
€4,75
Sale-10%

Pivovar Raven - Vault 108

Imperial Stout Aged in Laphroaig Barrels 10,5%
€19,95 €17,95

Põhjala Plum Porter

A luscious imperial porter brewed with an abundance of ripe plums. 9,5%
€4,50

Poch's Cervesa Artesana - Canela Fina Volcanic Soul Series

cinnamon no pastry Imperial Stout, 10,1%
€7,25

Pop Hop - Painted black

This imperial stout is fake barrel aged on heavy toasted oak chips - soaked in Scotch whisky. 10%
€3,50

Klein Duimpje Proud to be (blackberrie) stout

Dikke stevige, vette Imperial Russian Stout met mega veel lokaal geplukte bramen! 11%alc. untappd 3,92.
€2,75

Puhaste: Sanctum Theobroma BBA

Op Bourbon vat gerijpte Imperial Stout met Mexicaanse El Vado single estate cacaonibs. Gemaakt in samenwerking met ambachtelijke chocolademakers. Rijke aroma's van pure chocolade. Lekker nippen. 4.44 op Untappd!
€8,95

Jopen Raspberry Beeret

Treat yourself to the good stuff! Deze Export Stout combineert rijke smaken met een fruitige uitbarsting van framboos. Het bier is gitzwart van kleur met geroosterde smaken van koffie en chocolade. Geniet van een friszure afdronk met een hint van kokos.
€3,95

Ritual Lab - Bona Nox

Imperial Porter aged 14 months in Bourbon Barrels Collaboration with Reservoir Dogs Brewery
€9,95

Ritual Lab - Oersted

Bourbon barrel-aged Imperial Porter, collaboration with Tø Øl. Untappd 4,51
€9,95

Ritual Lab - Papa Nero

Collabb Voodoo Brewery. Imperial stout 13,5% alc. Untappd 4.2
€8,50

RYGR Brygghús - HUGIN BA Imperial Stout Tennessee Whiskey

A dark, rich and powerful imperial stout aged for over 12 months in Jack Daniel's Tennessee Whiskey oak barrels. 16%
€13,50

RYGR Brygghús - MUNIN BA Imperial Stout Creme Brulee

Full-bodied, round stout that is aged in bourbon barrels
for 34 months. Flavours and aromas of roasted malt, creme brulee, oak and bourbon.
€13,95

Salama Brewing Company - Stroopwafel (collab Folkingebrew)

Stroopwafel is an imperial cookie stout collaboration with our Dutch friends from Groningen, Folkingebrew. Known for their big & bold beers we created together a true double dutch delight by loading our brew with tons of original lowlander stroopwafels.
€8,99

Salikatt - Silver Lining

Selected bourbon barrels impart complexity, with notes of vanilla and oak blending seamlessly with a concentrated malt character and luscious mouthfeel.
€32,50

Moersleutel Salta Bananers (collab Badin)

Hartig en zoet gecombineerd in een vatgerijpt bier. Je kent die bananenschuimpjes wel? En je kent Laphroaig whisky? Dan krijg je dit. De zoete banaansnoepjes gecombineerd met de bijna dropachtige smaken van de Laphroaig whiskyvatrijping.
€11,50

De Dochter van de Korenaar Sans Pardon Pure Oak

Moutig met aroma’s van chocolade en koffie. De toegevoegde rooibos maakt het geheel fris en fruitig. Vanilletonen door de vatrijping op maagdelijke eikenhouten vaten.
€5,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »