De Pastry Train is gearriveerd op zijn eindbestemming. Het eindstation is in de Bordeaux streek, waar het bekende Frans gebakje Canelé de Bordeaux vandaan komt.
Smooth porter with caramel, coffee and dark chocolate flavours accompanied by firm hoppy bitterness and silky texture. Beneath the velvety foam we find rich dark chocolate, caramel maltiness and cocoa.
An Imperial Stout brewed for the longest night of the year. Syrupy yet smooth, sweet yet strong. The best way to enjoy deepest winter and brood over the darkness in life.
Op Bourbon vat gerijpte Imperial Stout met Mexicaanse El Vado single estate cacaonibs. Gemaakt in samenwerking met ambachtelijke chocolademakers. Rijke aroma's van pure chocolade. Lekker nippen. 4.44 op Untappd!
Treat yourself to the good stuff! Deze Export Stout combineert rijke smaken met een fruitige uitbarsting van framboos. Het bier is gitzwart van kleur met geroosterde smaken van koffie en chocolade. Geniet van een friszure afdronk met een hint van kokos.
Stroopwafel is an imperial cookie stout collaboration with our Dutch friends from Groningen, Folkingebrew. Known for their big & bold beers we created together a true double dutch delight by loading our brew with tons of original lowlander stroopwafels.
Selected bourbon barrels impart complexity, with notes of vanilla and oak blending seamlessly with a concentrated malt character and luscious mouthfeel.
Hartig en zoet gecombineerd in een vatgerijpt bier. Je kent die bananenschuimpjes wel? En je kent Laphroaig whisky? Dan krijg je dit. De zoete banaansnoepjes gecombineerd met de bijna dropachtige smaken van de Laphroaig whiskyvatrijping.
Moutig met aroma’s van chocolade en koffie. De toegevoegde rooibos maakt het geheel fris en fruitig. Vanilletonen door de vatrijping op maagdelijke eikenhouten vaten.