Imperial Pastry Stout gerijpt op Porto, Carcavelos en Maple vaten. Deze uitgesproken, dikke stout bevat tonen van donkere chocolade, gebrande koffie en bruine suiker, verdiept door een gebalanceerde zoetheid.
A dessert wine barrel aged imperial stout brewed with over a ton of Estonian honey. Made in collaboration with our faraway friends from Holy Mountain. 13,2%
Angel’s Share is a Imperial Stout aged in Bourbon barrels for 28 months and infused with vanilla beams. 12,8%. It’s the tenth creation in our Barrel Works series, our barrel-aged beer program.
De Anniversary 10 is een rijke imperial stout met een subtiele kaneelsmaak, geïnspireerd op onze legendarische Zeeuwse Bolus Stout.die we in 2018 gebrouwen hebben
Dit bier begint met een sterke chocoladesmaak, maar uiteindelijk proef en ruik je ook rood fruit en vanille. Toch is de overheersende smaak cognac, whisky en hout. Dit gebeurt door het 242 dagen lang rijpen op vaten van Cognac Courvoisier & Whisky Malt.
Bij de eerste slok proef je vooral veel purechocola en turf, maar ook een klein beetje vanille en rood fruit. In de geur ruik je vooral hoe gerookt dit bier is. Dat mag ook wel, na 242 dagen rijpen op vaten van Oloroso & Leidag 1996.
vanille, gebrande karamel en chocolade en een licht zuurtje. De vanille wordt versterkt door de lagering op de Balcones vaten en de combinatie met de gebrande karamel en de lactose zorgt er voor dat het net lijkt op vloeibare crème brûlée.
De rijke Peruaanse cacao voegt een verwarmende, nootachtige diepte toe met delicate hints van bloemen en kruiden. Verwarmende karameltoetsen worden prachtig in balans gehouden door een unieke mix van Belgische en Engelse gist