Tara is a 14.8% Pedro Ximénez Barrel Aged Imperial Stout, offering a blend of rich flavours. With its deep black colour and captivating aromas of dried fruits, caramel, dark chocolate, and roasted coffee, Tara is an irresistible indulgence.
A virtual brew on St. Patrick’s Day 2021 with Kelsey Grammer. First off we brewed a coffee-infused milk stout. We then aged this in fresh Irish whiskey barrels. The result is an amazing Irish coffee stout.
Barley wine 13%. Sedert een tweetal jaren experimenteert deze brouwerij met rijping op nieuwe eiken vaten. De resulterende bieren zijn uniek in hun soort.
De editie van vorig jaar was een pastry stout van 11,11% met de rijke winterse smaken van gevulde speculaas. Deze volle Pastry Stout heeft sindsdien gerijpt op Bourbon vaten. Afgevuld in een grote fles van 75cl.
Traditioneel heeft Jopen het jaar 2022 afgesloten met hun Meesterstuk. Een deel van deze batch Imperial Stout met bosbes, amandelen en kokos is 250 dagen op Oloroso sherry vaten gerijpt.
Traditioneel heeft Jopen het jaar 2022 afgesloten met hun Meesterstuk. Een deel van deze batch Imperial Stout met bosbes, amandelen en kokos heeft inmiddels 250 dagen op Strathclyde en Tillibardine Whisky vaten gelegen.
De rijke Nederlandse quadrupel Zuster Agatha wordt elke winter eenmalig gebrouwen met een lichte houtrijping. Deze extra rijping verstevigt de licht gebrande moutsmaken met tonen van vanille en tannine.
NN 2 is built around the wonderful chocolate malt from Norsk Malt at Ringsaker. With honey and juniper from Brekkestø and Kveik from Sigmund Gjernes in Voss, we have captured the taste of real Norwegian craftsmanship from raw materials to finished brew.
a Belgian quadrupel matured in American and French red wine barrels for two years. The barrels adds spice and notes of cranberries, blackberries and licorice. The leftover tannins from the wine adds mouthfeel to this robust beer.
Heavy black stout matured in a selection of fresh bourbon whiskey barrels and fresh armagnac barrels. Here is plenty of salty licorice, vanilla, ammonia, dried fruit and roasted coffee. 11%
One Venti Pumpkin Spice To Go Please: Pumpkin Spice Stout. Als basis voor de Jopen Eisbock is voor deze versie gebruik gemaakt van een stout. Wat je proeft is aanvankelijk yuzu, vervolgens kaneel en pompoen, afgerond met wat sinaasappel.
We did triple-mash, oxygenation during fermentation and a series of other procedures that are of no interest to anyone and we managed to reach 14.3% ABV. After 4 months of maturation we added an absurd amount of maple syrup from Canada and vanilla.