Deze Eisbock verrast je met aanwezige geuren van hout. Op de achtergrond ruik je nog een beetje rood fruit en amandelen. In de smaak ligt het hout er ook dik bovenop. Het bevat
hout, is getoast en een beetje geroosterd.
De nieuwste uit de Silver Series: Rye Whiskey Barrel Aged Imperial Stout. Gebrouwen met Ethiopia Beloya koffie, in samenwerking met de koffiemeester van Kokomo. Untappd 4.44
First released in 2017, Very Big Moose is our velvet-smooth signature imperial stout. This 2023 edition has been matured for seven months in Kentucky rye whisky barrels
Together with our pals at Brew York, we're celebrating our joint 8th birthday in style. To mark the occasion, we've rebrewed our Very Big Flapjack collab and aged it in Caribbean dark rum barrels.
This one blends our signature VeryBigMoose additions of cacao and vanilla with maple syrup and hazelnut, befor aging in bourbon-infused maple syrup barrels.Flavours of rich espressso meld with smoky notes of maple and burnt sugar.
This edition evokes an old fashioned. This is our signature VeryBigMoose recipe, matured in Rye Whiskey cask with a twist of orange. Flavours of rich espresso, roast malt, dark chocolate liqueur and hint of peppery spice.
Packed with cacao and vanilla, bringing flavours of chocolate ganache and rich espresso. Maturation in bourbon casks adds complexity, with notes of toasted oak and burnt sugar.
Imperial stout gebrouwen met een blend van koffiebonen en chocolade, daarna gerijpt in bourbonvaten, waar daarvoor Michigan ahornsiroop in heeft gerijpt. waarschijnlijk de laatste batch... max 2 per klant
Een Old Ale waar het scherpe randje vanaf is gehaald door er Melasse aan toe te voegen. Om vervolgens op Bourbon vaten te worden gerijpt waar al eerder ahornsiroop in heeft gezeten.
powerful Belgian quadrupel that has matured for 20 months in American sauvignon blanc barrels. The aromatic and fruity touch from the barrels has left its clear mark on this brew. 14,5%
To celebrate the 7th vintage we hand selected some of the finest small batch whiskey casks from our friends at Teeling's Irish Whiskey. This year's vintage was racked to those barrels back in October 2020.
Barrel-aged imperial stout. 13,6%. It is then aged in Bourbon and rum barrels for another nine months, creating a rich and complex blend of flavours and a dense and velvet beer on the palate.
Bijna een jaar gerijpt op gebruikte Tullibardine & Strathclyde whiskyvaten. Aroma's van rijke karamel, zuurstok en eikenhout. Het heeft een medium body in de mond en charmeert met zijn heerlijke whiskysmaken.