Giotto is een platte Pastry Stout, zonder bubbels, 24 maanden gerijpt in Chardonnayvaten met een ruime hoeveelheid Panettone. Dicht, vettig en smaakt duidelijk naar panettone. Untappd 4,46.
Cuvée Delphine is the Black Albert Russian Imperial Stout, carefully matured on Four Roses bourbon barrels for 12 months. Cuvée Delphine shines brightly as a pinnacle of balance and restraint.
Deze luxueuze ervaring bestaat uit een blend van 5 verschillende vaten die elkaar aanvullen in een intrigerend likeurmondgevoel en tonen van hout, donkere chocolade, port en gedroogd fruit.
Murder is a group of Crows. Dark, evasive and mysterious. Murder is also this intense Imperial Stout aged in Carcavelos wine barrels. There are suspects, but the crime still remains unsolved
Murder is a group of Crows. Dark, evasive and mysterious. Murder is also this intense Imperial Stout aged in Carcavelos wine barrels. There are suspects, but the crime still remains unsolved.
Murder in Porto is een Imperial stout van Dois Corvos uit Portugal. Deze Imperial Stout heeft mogen rijpen op portvaten, waardoor je heerlijke tonen proeft van rood fruit gecombineerd met de vertrouwde smaken van een stout.
Een Imperial Stout gerijpt in Cognac, Olorosso sherry en Islay Whisky vaten. 13% Exclusief voor de Nederlandse fans gebrouwen, geblend & gebotteld! Oplage 4000 flessen.
Een Frappuccino variant van de Coffee Connaisseur door de basisstout op een ice distilled wijze opnieuw uit te brengen. Om het echt een andere smaak te geven is er daarna een flinke berg hazelnoten, kaneel en gezouten karamel aan toegevoegd.
Door het rijpen van de klassieke Duvel in de eiken Ierse whiskeyvaten, kreeg het speciaalbier krachtige rokerige toetsen van eik en vanille en een diepere, koperkleurige tint. 11,5% met origineel glas.
We hebben de Eggens Quadrupel, +/- 1125 dagen laten rijpen op twee verschillende zeer oude rokererige / peated whiskyvaten, beide afkomstig van Islay. >>
Bijna twee jaar geleden wisten we de hand te leggen op whiskyvaten van een distilleerderij uit 1823 ( Auchentoshan), gevestigd in de Lowland Regio. Een zachtere eigentijdse whisky, >>
We hebben onze ijzige Ex bijna een jaar gerijpt op brandy barrels. De geur bevat veel kersen en chocolade. In de smaak vind je tonen van salmiak, steenfruit en een beetje hout. It’s so boozy…it's delicious
Ontdek in de geur zachte tonen van pruimen, hout en rood en zwart fruit. Deze ex heeft
een mooie, ronde smaak met zachte tannines. De Ex verrast je met complexe smaken van rood fruit, kruiden en chocolade.
Deze complexe ex hebben we bijna een jaar laten rijpen in whisky barrels. Dit heeft fantastische geuren van whisky, pruimen, gedroogd fruit en karamel opgeleverd. De smaak is licht gerookt met tonen van vanille, hout, gedroogd fruit en cacao.
Neem Jopens bekroonde Bokbier, leg het op ijs en het resulteert in een abnormaal lekkere Eisbock. Aroma’s van rijpe pruimen, chocola, rozijnen en geroosterde mout komen je tegemoet. De smaak bevat veel geroosterde mouten, chocola en pruimen.
Deze Eisbock verrast je met aanwezige geuren van hout. Op de achtergrond ruik je nog een beetje rood fruit en amandelen. In de smaak ligt het hout er ook dik bovenop. Het bevat
hout, is getoast en een beetje geroosterd.
De nieuwste uit de Silver Series: Rye Whiskey Barrel Aged Imperial Stout. Gebrouwen met Ethiopia Beloya koffie, in samenwerking met de koffiemeester van Kokomo. Untappd 4.44