5th Anniversary blend of Fiji Rum and Auchentoshan Whisky barrel aged imperial stout, finished with coffee and 3 types of cinnamon (C5 Alba, Cassia Bark and Ceylon).
Russian Imperial Stout blend uit Jack Daniels en Jim Beam Bourbon barrels met rijpingsperiode van maar liefst 16 maanden waardoor er prachtige tinten zijn ontstaan van hout, vanille en bourbon Whiskey. 12% alc. 4,0 Untappd
The 2024 edition of TRI! Brewed with the finest pale malts and hopped exclusively with Styrian Golding hops. It is a tripel that has been barrel aged in freshly emptied Hagger barrels, giving it deep golden colour and a whole symphony of flavours.
(De Noordman), is een verwarmende Barley Wine met een schat aan complexe en intense smaken. Het bier heeft een rijping in whiskyvaten sinds december 2018, wat heeft gezorgd voor een extra dikke Barleywine.
Deze stout is op druk gebracht met stikstof in plaats van koolzuur. Hierdoor ontstaat een intens fijne bubbel en een compacte schuimkraag. Een zogenaamde 'hard pour' is aanbevolen. Flink hard inschenken dus. 11%
Het fris zure karakter van de Calvados zorgt er voor dat de zoete smaken van de Quadruple mooi in balans worden gebracht en hierdoor krijgen de donkere karamel en eiken tonen meer de boventoon in de afdronk.
Deze Barley Wine heeft 14 maanden lang in Moscatel vaten gelegen. Proef in deze zoete wijn de intense aroma’s van citrus, sinaasappel en vijgen. Dit in combinatie met onze Barley Wine is de perfecte harmonie tussen zoet, gedroogd fruit en eikenhout.