5th Anniversary blend of Fiji Rum and Auchentoshan Whisky barrel aged imperial stout, finished with coffee and 3 types of cinnamon (C5 Alba, Cassia Bark and Ceylon).
Russian Imperial Stout blend uit Jack Daniels en Jim Beam Bourbon barrels met rijpingsperiode van maar liefst 16 maanden waardoor er prachtige tinten zijn ontstaan van hout, vanille en bourbon Whiskey. 12% alc. 4,0 Untappd
(De Noordman), is een verwarmende Barley Wine met een schat aan complexe en intense smaken. Het bier heeft een rijping in whiskyvaten sinds december 2018, wat heeft gezorgd voor een extra dikke Barleywine.
Deze stout is op druk gebracht met stikstof in plaats van koolzuur. Hierdoor ontstaat een intens fijne bubbel en een compacte schuimkraag. Een zogenaamde 'hard pour' is aanbevolen. Flink hard inschenken dus. 11%
Het fris zure karakter van de Calvados zorgt er voor dat de zoete smaken van de Quadruple mooi in balans worden gebracht en hierdoor krijgen de donkere karamel en eiken tonen meer de boventoon in de afdronk.
Acht maanden lang heeft de caramel fudge stout van Kees gerijpt op deze cognac vaten. Smaken van chocolade, koffie en caramel, maar ook van gekonfijt fruit en citrustonen kun je proeven.
Deze Barley Wine heeft 14 maanden lang in Moscatel vaten gelegen. Proef in deze zoete wijn de intense aroma’s van citrus, sinaasappel en vijgen. Dit in combinatie met onze Barley Wine is de perfecte harmonie tussen zoet, gedroogd fruit en eikenhout.