A dessert wine barrel aged imperial stout brewed with over a ton of Estonian honey. Made in collaboration with our faraway friends from Holy Mountain. 13,2%
Als bier een smooth criminal kon zijn, dan was het deze “Annie are you oak aged?” 321 dagen gerijpt op een Jim Beam vat zorgt ervoor dat dit biertje heerlijk ruikt naar koffie, karamel en sinasappel. De smaak brengt je pruimen, biscuit en eikenhout.
Ervaar dit diepdonkere speciaalbier, ontwikkeld in de kloosterbrouwerij, en gebrouwen met de unieke Zwolse Balletjes. Vol en krachtig. Whisky Oak-Aged.
Dit bier begint met een sterke chocoladesmaak, maar uiteindelijk proef en ruik je ook rood fruit en vanille. Toch is de overheersende smaak cognac, whisky en hout. Dit gebeurt door het 242 dagen lang rijpen op vaten van Cognac Courvoisier & Whisky Malt.
Bij de eerste slok proef je vooral veel purechocola en turf, maar ook een klein beetje vanille en rood fruit. In de geur ruik je vooral hoe gerookt dit bier is. Dat mag ook wel, na 242 dagen rijpen op vaten van Oloroso & Leidag 1996.
Balcones Whiskyvaten en een dikke Barley Wine hebben bewezen een super combinatie te zijn. We doen het daarom nog een keer dunnetjes over. Naast het bekende zoetmoutige karakter en de rood fruit smaken van de Barley Wine zorgt de aging voor de klassieke w
vanille, gebrande karamel en chocolade en een licht zuurtje. De vanille wordt versterkt door de lagering op de Balcones vaten en de combinatie met de gebrande karamel en de lactose zorgt er voor dat het net lijkt op vloeibare crème brûlée.
an Imperial Stout aged to perfection in port barrels. This exquisite brew, fit for the most discerning of palates, intertwines the opulence of a rich, robust stout with the luxurious nuances imparted by the coveted port wine barrels 11,3%