Gebrouwen met de verse Nieuw-Zeelandse hop ‘The Bruce,’ legt dit bier een perfecte basis voor deze Collab met Bax. Een abnormaal lekker bier met exotische tonen van citrus, mango en
abrikoos.
Mooie aroma’s van vanille, hout van de barrel, bourbon, bruine suiker, chocolade en dadels. Het bier is lekker boozy en vanille uit de bourbon voert de boventoon. Tot slot vind je smaken van chocolade, bruine suiker en laurier.
We love The Dude. He just wants to go bowling. In de geur veel hout van de barrel met vanille en chocolade. In de smaak vind je hout terug met tonen van vanille, bruine suiker, toffee en laurier. Lekker boozy en een beetje rauw. Net als The Dude zelf.
The tart meadow honey, the spicy-fruity sourness, the bitten kiss of ginger and the cinnamon major notes accompany the malt-wheat solo, which you can thoughtfully enjoy or gently sip during a conversation. 7%abv. Untappd 4,25
A much-loved early morning ritual for tea drinkers the whole world over, English Breakfast Tea truly is revitalization in a cup! Now even the legendary Holly Golightly is choosing English Breakfast Tea with a dash of milk and sugar over her once irreplace
Diepe cacao, rijke koffie en zachte vanille. We mengden drie soorten cacao (Papoea-Nieuw-Guinea, Cuba en Belize) van KRAK Chocolate voor een intense pure chocoladesmaak.
Cinnamon, chocolate, and chili peppers swirled together in a dark, richt stout for the most comforting, delicious, and downright decadent version of a Mexican hot chocolate you ever laid your hands on.
A beer that tastes even better than it sounds. barrel aged Imperial stout made in collaboration with Fuerst Wiacek. Aged in Bourbon barrels for 13 months, with additions of pecan nuts, cacao nibs, vanilla, and cinnamon.
Caramel stout 12%. We created a deep layer of flavor using 6 different caramel malts, real caramel, buckets of molasses, and a touch of vanilla and cassonade sugar. But we also added some Tanzanian cocoa nibs to balance out the caramel intensity.