Deep ruby colour. It has aromas of berries, red pepper and black pepper. Vigorous and well-rounded, in the mouth you find blackberries and blackcurrants, with pleasant and persistent tannins. The aftertaste carries truffles and tobacco notes.
Red wine that boasts an intense cherry red colour and aromas black fruit, such as blackberries and plums, along with a final touch of liquorices and coffe. On the palate, the wine is well-structured and round.
The Sith’s trinity tightens its grip on the
galaxy so prepare yourself for a bottle, a
tale of conquest and tragedy in this last
episode - Trinity of the Sith.
Almond Pop starts with a viscous base before we added toasted almonds, marshmallows, Madagascar vanilla, cake mix, and lactose. Almond Pop pours a viscous pitch black with a mocha foam cap releasing notes of a wonderful childhood memory.
Wouldn’t it be great if the clouds were giant fluffy marshmallow peanuts? We emulate such a landscape with Peanut Cloud. The idea for the label came from an original drone shot from high above Middletown taken at sunrise. 11%
Basqueland is proud to be part of Yakima Chief Hops’ exclusive FWD program.
In this first collaboration, we explored their new Mosaic YCH701 hop extract. We chose Mosaic T90, our trusted hop, and combined it with Superdelic.
We hebben onze ijzige Ex bijna een jaar gerijpt op brandy barrels. De geur bevat veel kersen en chocolade. In de smaak vind je tonen van salmiak, steenfruit en een beetje hout. It’s so boozy…it's delicious
Ontdek in de geur zachte tonen van pruimen, hout en rood en zwart fruit. Deze ex heeft
een mooie, ronde smaak met zachte tannines. De Ex verrast je met complexe smaken van rood fruit, kruiden en chocolade.
Deze complexe ex hebben we bijna een jaar laten rijpen in whisky barrels. Dit heeft fantastische geuren van whisky, pruimen, gedroogd fruit en karamel opgeleverd. De smaak is licht gerookt met tonen van vanille, hout, gedroogd fruit en cacao.
Neem Jopens bekroonde Bokbier, leg het op ijs en het resulteert in een abnormaal lekkere Eisbock. Aroma’s van rijpe pruimen, chocola, rozijnen en geroosterde mout komen je tegemoet. De smaak bevat veel geroosterde mouten, chocola en pruimen.