De Pastry Train is gearriveerd op zijn eindbestemming. Het eindstation is in de Bordeaux streek, waar het bekende Frans gebakje Canelé de Bordeaux vandaan komt.
Don Quichot is een complexe Barley Wine met een fraaie donkerkopere kleur en een enthousiast alcoholpercentage van wel 14%. Het bier heeft een volle, moutige smaak met tonen van karamel, gedroogd fruit, mout en toffee.
Dit donkere bier maakt indruk met zijn volle smaak, waarin toetsen van rozijnen, chocolade en hazelnoten harmonieus samengaan. Het aroma is rijk en zoet, met toetsen van geroosterde noten en subtiele vanille die het complexe profiel vervolledigen
This edition evokes an old fashioned. This is our signature VeryBigMoose recipe, matured in Rye Whiskey cask with a twist of orange. Flavours of rich espresso, roast malt, dark chocolate liqueur and hint of peppery spice.
Packed with cacao and vanilla, bringing flavours of chocolate ganache and rich espresso. Maturation in bourbon casks adds complexity, with notes of toasted oak and burnt sugar.
This one blends our signature VeryBigMoose additions of cacao and vanilla with maple syrup and hazelnut, befor aging in bourbon-infused maple syrup barrels.Flavours of rich espressso meld with smoky notes of maple and burnt sugar.
We took our best barrels with the higher ABV due to the angels’ share that has evaporated over the year in Jim Beam barrels and infused them with the almost 3-year-old Heaven Hill-aged Paragon 22.
Discoooo! De frisse smaak van deze Gin & Tonic IPA kunnen we tijdens het dansen niet weerstaan. Deze IPA is fruitig én kruidig. Het bier eindigt met een stevige bitter- heid die je van een gin & tonic mag verwachten. Burn, baby, burn…
In 2023, we used fresh, high-char Jim Beam barrels in which the beer matured for one year. We think the result is pretty awesome and can best be described as a Kentucky hug.
Juleglød is a strong and dark Belgian quadruple, brewed for Christmas time. The aroma and flavor are complex, with characteristics of prunes, chocolate, and malt.
The Sith’s trinity tightens its grip on the
galaxy so prepare yourself for a bottle, a
tale of conquest and tragedy in this last
episode - Trinity of the Sith.
Export porter met de volle smaak van koffie, ondersteund door zoete tonen van karamel. Naarmate de smaak zich ontwikkelt, komen nootachtige accenten naar voren, gevolgd door een subtiele hint van chili die voor een verwarmende afdronk zorgt.
We've created versions 3 and 4 of SEID with Phantasm, using different types of hops. Phantasm emphasises the fruitiness of different hop combinations and is a concentrated blend of the Sauvignon Blanc grape from New Zealand. DIPA 8%
We've created versions 3 and 4 of SEID with Phantasm, using different types of hops. Phantasm emphasises the fruitiness of different hop combinations and is a concentrated blend of the Sauvignon Blanc grape from New Zealand.
Vortex is a high-intensity New England-style double IPA, hopped with Simcoe, Citra and a touch of Sabro. Expect sweet tropical fruits in abundance in both aroma and flavor.